Nummen Hölkkä 7.6.2020

/
0 Comments
Nummen Hölkkä 2020
Perinteinen (42. kerran järjestettävä) Nummen Hölkkä juostaan sunnuntaina 7.6 kello 12.00. Lähtöpaikkana on Nummen Seuratalo. Ilmoittautumiset kilpailupaikalla viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua. Osallistumismaksu on 10 euroa (Juoksija-kortilla 8 euroa). 
Sarjat:

   Miehet                11 km                                          
   Naiset                11 km
   M 45                  11 km                                                  
                        
   Miehet                5 km
   Naiset                5 km
   M 60                  5 km                                   
   T 16                  5 km                           
   P 16                  5 km                           
   T 12                  5 km                           
   P 12                  5 km                                                   

Palkinnot:   
Sarjojen kolme parasta palkitaan. Palkintojen jako alkaa noin klo 13.15. Lisäksi kaikki osallistujat saavat hölkkämitalin maaliin tullessa.

Reitti:   
Lähtöpaikkana on Nummen Seuratalo. Kaikkien sarjojen yhteislähtö klo 12 tai mahdollisesti 5km ja 11km lähdöt hieman porrastetusti jos lähtijöitä paljon. Reitti kulkee pääosin pieniä hiekkatietä pitkin. 5 km reitin kääntöpaikka on Saarlammen kohdalla, jossa on myös mehuasema. 11 km reitillä juostaan Leikkilän kivelle asti. Kivi kierretään ja palataan samaa reittiä takaisin. Leikkilän kivellä on mehuasema. 11 km reitti kulkee yhteensä noin kilometrin matkan metsäpolkua pitkin. Sateiden jälkeen metsäpolkuosuus voi olla paikoin pehmeä ja liukas!

Maasto:
Reitin maasto on Länsi-Uudellemaalle tyypillistä eli varsin vaihtelevaa. Molemmilla reiteillä on muutama iso mäki, joten reiteillä riittää vaativuutta.

Merkintä:
Reitti on merkitty muovisin puihin ripustetuin nauhoin.

Kilpailukanslia ja pukuhuoneet:
Hölkän kilpailukanslia ja lähtöpaikka sijaitsevat Nummen Seuratalolla. Kuvia ja tietoja enemmän Seuratalosta löytyy Nummi-Seuran kotisivuilta: www.nummiseura.info


You may also like