Kipinän harjoitukset alkavat ma 17.5.

/
0 Comments
Kesäkausi alkaa ma 17.5.

Aloitamme Nummen Kipinän kesäkauden maanantaina 17.5. Nummen kentällä yleisurheilukoululla. 50 hengen kokoontumisrajoitus on vielä toistaiseksi voimassa, joten harjoituksissa voi olla samanaikaisesti n. 40 yleisurheilukoululaista. Siksi toivomme että kaikki ilmoittautuisivat etukäteen tämän linkin kautta, jotta osaamme varautua osallistujamäärään!

Harjoitukset
Harjoituksia pidetään läpi kesän toukokuusta syyskuun puoliväliin asti maanantaisin ja heinäkuussa myös torstaisin Nummen Urheilukentällä. Ensimmäinen kerta on maanantaina 17.5.

Harjoitusryhmät:
klo 17:45   4–6-vuotiaat, 45–60 min, ohjaajina Tanja, Marko ja Heidi
(nuorimmille vanhempi mukaan harjoituksen ajaksi)

klo 17:45–   7–9-vuotiaat1h 15 min – 1h 30 min, ohjaajina Tanja, Marko ja Heidi

klo 18:45–n. 20:00 10-vuotiaat ja vanhemmat, ohjaajana Kate
Mukaan harjoituksiin: säänmukaiset vaatteet joissa mukava liikkua, juomapullo sekä iloista mieltä. Koronarajoitusten takia toivoisimme etteivät pienet jää kentälle harjoituksiensa jälkeen ja vastaavasti yli 10 vuotiaat tulisivat vasta n. 18.45 kentälle. Toki isommat voivat tehdä lämmittelyt ja venyttelyt vaikka kentän ulkopuolella, niin että pääsevät 18.45 suoraan harjoittelemaan.

Sarjakilpailut
Torstaisin touko–kesäkuussa klo 18.00 alkaen. Loput 4 kilpailua elo–syyskuussa. Ilmoittautuminen etukäteen Kilpailukalenterin kautta. Tarkemmat tiedot liitteenä olevassa tiedotteessa. Ensimmäiset sarjakilpailut 27.5. ja ilmoittautuminen kisoihin 25.5. mennessä: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=28570

Yleisiä ohjeita harjoituksiin näin korona-aikana:
• Tullaan harjoituksiin täysin terveenä ja oireettomana.
• Huomioidaan hygieniaohjeet (käsien pesu, yskiminen hihaan tai nenäliinaan, niistäminen, omat juomapullot ja pyyhkeet).
• Kentän pukuhuoneet eivät ole käytössä.
• Pidetään etäisyyttä toisiimme ja vältetään tarpeettomia lähikontakteja.
• Käytetään omia välineitä tai huolehditaan välineiden desinfioinnista.
• Huolehditaan harjoituksen jälkeisestä käsien pesusta.

Nähdään Nummen kentällä!


You may also like